Thursday, December 23, 2010

~ 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu' ~

1. buat satu entry tentang ni yang bertajuk 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'



Emmm aku nak join  contest nie, coz aku juga nak tersenarai 50 terawal tuk jadi listing di blog cik lulu'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'.. tertarik tuk join pn coz aku terbaca dari blog en.Apez slamber ..
so aku harap aku adalah 50 org terawak dari segmen nie  ye cik lulu... klu dah penuh pn selit2 kan lah yek coz sy nie sangat kecik.. bole selit2.. hehehehe.
kepada bloger2 tegar sekalin .. lai2.. jom kita meriahkan segmen nie k
jom kita ramai2 link ke blog [cik lulu]


2. copy my official header ni kat entry korang and link kan skali

already use
3. be my follower....

become follower

4. and last skali komen kat entry ni yang korang dah join and bagi skali link entry korang tu ye..
juga sudah ku lagsanakan.....
thank [apeaz] kerana memberi seruan....

2 comments:

al-lavendari said...

salam. terima kasih kerana sudi follow saya.

♥ LULU ♥ said...

hye...
thanks sgt sbb sudi join 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'...
anyway salam perkenalan..
and thniah sbb anda tergolong dlm 50 org tu~

~ 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu' ~

1. buat satu entry tentang ni yang bertajuk 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'



Emmm aku nak join  contest nie, coz aku juga nak tersenarai 50 terawal tuk jadi listing di blog cik lulu'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'.. tertarik tuk join pn coz aku terbaca dari blog en.Apez slamber ..
so aku harap aku adalah 50 org terawak dari segmen nie  ye cik lulu... klu dah penuh pn selit2 kan lah yek coz sy nie sangat kecik.. bole selit2.. hehehehe.
kepada bloger2 tegar sekalin .. lai2.. jom kita meriahkan segmen nie k
jom kita ramai2 link ke blog [cik lulu]


2. copy my official header ni kat entry korang and link kan skali

already use
3. be my follower....

become follower

4. and last skali komen kat entry ni yang korang dah join and bagi skali link entry korang tu ye..
juga sudah ku lagsanakan.....
thank [apeaz] kerana memberi seruan....