Sunday, December 26, 2010

~ Pantai Morib Banting ~

hari jumaat lepas, balik keje je petang tu, abah ajak p banting, coz akak aku ajak gie jln tdo kat chalet, di pantai morib... sungguh penat k..
abh x leh bawak kereta mlm, x nmpk katenyerr.. masa pn dah kul 6.40ptg..
aku pn capai je yg ada depan mata..
baju kerja tuk hari sabtu, sbb aku kerja hari sabtu tu...
dan sepasang baju tdur, dah malam kan, sampai sane mesti terus tdo..
zzzZZzzz...
......................
................
...........


yang paling dasyat nyer, kakak adik,  anak buah, abg ipar p mandi kat swimming pool mlm2,
abah bole ajak aku ngan mak p keluar makan2 dan jln2 di pantai MORIB,
org ramai kan.. sok nyerr kan krismas...
mula2 x nak pergi, tapi abah mcm merajuk plak...
aku x nak pergi sbb aku x de baju,
aku hanya bawak baju tdur je k... x baik lah abh nie.. maluuu..
tapi buat2 tak malu lah... org tgok pn mcm pelik...
tapi aku buat2 muke mcm aku nie org area banting,
mcm x batak nak pakai cantik2 p sane....
pas tu aku nmpk ada sorang makcik tu pakai kain batik k..
buruk je... so aku x malu sangat la kan.... hehehehe

1 comment:

@$#N@N! said...

tumpang tanye..kat morib tidur kat mana? tgh cari tempat lah..thanks

~ Pantai Morib Banting ~

hari jumaat lepas, balik keje je petang tu, abah ajak p banting, coz akak aku ajak gie jln tdo kat chalet, di pantai morib... sungguh penat k..
abh x leh bawak kereta mlm, x nmpk katenyerr.. masa pn dah kul 6.40ptg..
aku pn capai je yg ada depan mata..
baju kerja tuk hari sabtu, sbb aku kerja hari sabtu tu...
dan sepasang baju tdur, dah malam kan, sampai sane mesti terus tdo..
zzzZZzzz...
......................
................
...........


yang paling dasyat nyer, kakak adik,  anak buah, abg ipar p mandi kat swimming pool mlm2,
abah bole ajak aku ngan mak p keluar makan2 dan jln2 di pantai MORIB,
org ramai kan.. sok nyerr kan krismas...
mula2 x nak pergi, tapi abah mcm merajuk plak...
aku x nak pergi sbb aku x de baju,
aku hanya bawak baju tdur je k... x baik lah abh nie.. maluuu..
tapi buat2 tak malu lah... org tgok pn mcm pelik...
tapi aku buat2 muke mcm aku nie org area banting,
mcm x batak nak pakai cantik2 p sane....
pas tu aku nmpk ada sorang makcik tu pakai kain batik k..
buruk je... so aku x malu sangat la kan.... hehehehe