Wednesday, December 1, 2010

~ Baby Fara ~

ini best fren aku... fara.. dia kwn aku dari kecik sampai lah nie...
sekolah rendah same2.. sekolah menengah pn same2...
yg lagi peliknya kolej pn same... naik moto jatuh pn same2...
pergi bandar curik2 keluar pn same2... yg penting semua same2 lah...
tapi part kerja je x same... suami pn x same...
fara kenal dengan bob(suami dia lah) masa kitaorg same2 kat kolej dul...
so kiranya bob nie pn kwn aku gak lah.... thandia org b'kwn sampai 7 tahun ,
pas tuh kawe awal tahun hari tuh... than dpt baby... bob nie 1st love fara..
tapi bob nie tak tau, sbb dul dia byk awekkk.. hahahaha (sory bob )....
harap korang bahagia dengan kehadiran baby boy yg putih comel nie k...
aku pn tumpang gembira.... senang2 letak anak ko kat pintu belakang biar dia terus masuk kat umah aku...hehehehe... dengar kate dia kelip mata sebelah semalam... hehehehe betul ker?

papa bob... and bob junior....

inilah baby fara... comel kan... putih nyerrr!!! mcm muke pempuan.... mesti mak dia suke minum susu or air soya.... name baby nie haziq riski.. hehehe... tak tau betul tak ejaan nyer... hehehe...
tapi gitu lah bunyi nyer... cik fara klu salah sile betul kan k...

2 comments:

Siti said...

alolo comelnye..hehe, err awak, blog awak loading la..sian kat mereka yg line tenet slow..cbe awak try cek berat blog awak..saya cakap je ni tau..jgn terasa lak.. :)

eh eh awak dah kene tag! ^__^

Klik sini:banyak tanya betul lah !

Luv like this.... said...

serabai nye muka i....huhu!!tq dtg aritu eh.nanti dtg la lg okey
**nama sudah tukar la...qaid rizqi**

~ Baby Fara ~

ini best fren aku... fara.. dia kwn aku dari kecik sampai lah nie...
sekolah rendah same2.. sekolah menengah pn same2...
yg lagi peliknya kolej pn same... naik moto jatuh pn same2...
pergi bandar curik2 keluar pn same2... yg penting semua same2 lah...
tapi part kerja je x same... suami pn x same...
fara kenal dengan bob(suami dia lah) masa kitaorg same2 kat kolej dul...
so kiranya bob nie pn kwn aku gak lah.... thandia org b'kwn sampai 7 tahun ,
pas tuh kawe awal tahun hari tuh... than dpt baby... bob nie 1st love fara..
tapi bob nie tak tau, sbb dul dia byk awekkk.. hahahaha (sory bob )....
harap korang bahagia dengan kehadiran baby boy yg putih comel nie k...
aku pn tumpang gembira.... senang2 letak anak ko kat pintu belakang biar dia terus masuk kat umah aku...hehehehe... dengar kate dia kelip mata sebelah semalam... hehehehe betul ker?

papa bob... and bob junior....

inilah baby fara... comel kan... putih nyerrr!!! mcm muke pempuan.... mesti mak dia suke minum susu or air soya.... name baby nie haziq riski.. hehehe... tak tau betul tak ejaan nyer... hehehe...
tapi gitu lah bunyi nyer... cik fara klu salah sile betul kan k...