Tuesday, November 30, 2010

~ Mengimbau Kenangan Remaja ~

entry kali nie banyak mengimbau kenangan remaja ku...
kat entry bawah2 nie aku post kan lagu2 yg menjadi mainan mulut...
mak kate!! bile di suruh hafal buku sekolah x bole...
tapi lagu2 mcm tuh bole plak hafal.... aduhhh!!!
betul kate mak tuh... maaf kan saya mak...
so meh kita nyanyi ramai2 yer...
nie lagi satu nak cerita pasal cik fara ... tadi dia msj aku...
dia cakap...
na aku dah masuk spital nie...
maaf klu ada salah dan silap yek...
klu free2 nanti datang lah tengok yek...
hehehehehe... good luck fara....
fara nie tgh tggu hari wei.. tapi hari tuh dia ckp tgh bulan due date dia...
tapi alih2 dah sakit plak...
aku doakan semua nyer selamat yer...
dan dapat lahirkan baby boy yg comel tuhhh...
tapi klu x jadi besalin siap ko...
aku dah bedoa nie...!!! amin....
klu nak tgok baby cik fara yg tomel tuh jom p blog cik fara ...
tapi pic baby dlm bentuk scan lah yerrr..
harap maklum....

~ Mengimbau Kenangan Remaja ~

entry kali nie banyak mengimbau kenangan remaja ku...
kat entry bawah2 nie aku post kan lagu2 yg menjadi mainan mulut...
mak kate!! bile di suruh hafal buku sekolah x bole...
tapi lagu2 mcm tuh bole plak hafal.... aduhhh!!!
betul kate mak tuh... maaf kan saya mak...
so meh kita nyanyi ramai2 yer...
nie lagi satu nak cerita pasal cik fara ... tadi dia msj aku...
dia cakap...
na aku dah masuk spital nie...
maaf klu ada salah dan silap yek...
klu free2 nanti datang lah tengok yek...
hehehehehe... good luck fara....
fara nie tgh tggu hari wei.. tapi hari tuh dia ckp tgh bulan due date dia...
tapi alih2 dah sakit plak...
aku doakan semua nyer selamat yer...
dan dapat lahirkan baby boy yg comel tuhhh...
tapi klu x jadi besalin siap ko...
aku dah bedoa nie...!!! amin....
klu nak tgok baby cik fara yg tomel tuh jom p blog cik fara ...
tapi pic baby dlm bentuk scan lah yerrr..
harap maklum....