Sunday, November 21, 2010

~ Blog kali ini x menjadi ~

Nape blog ustaz nie tak leh bukak.. aduh.. sedih saye... kesian kat ustaz... ok!! saya akan buat semula... kawan2 nape blog tu kan x de perkataan HOME kat bawah tu... pas tuh blog tu kan x leh search dlm GOOGLE... tapi bile aku copy link blog tuh, dia x kuar page yg sebenar, dia kuar dlm bentuk word.. kosong je.. korang bagi komen k.. aku sedang berusaha membuat blog yag baru tuk ustaz.... peace no war!!!!

1 comment:

Cik Fia said...

marina,
anda di tag oleh fia.. t jawab k.. :)

~ Blog kali ini x menjadi ~

Nape blog ustaz nie tak leh bukak.. aduh.. sedih saye... kesian kat ustaz... ok!! saya akan buat semula... kawan2 nape blog tu kan x de perkataan HOME kat bawah tu... pas tuh blog tu kan x leh search dlm GOOGLE... tapi bile aku copy link blog tuh, dia x kuar page yg sebenar, dia kuar dlm bentuk word.. kosong je.. korang bagi komen k.. aku sedang berusaha membuat blog yag baru tuk ustaz.... peace no war!!!!