Thursday, November 11, 2010

~ Kedai Kopi Sec 4 Shah Alam ~

Entry nie aku sambung dari blog carmila... pic nie same yerr, jgn pengsan plak......
mkn sedap!!! tapi skrg nie aku sakit perut......
itu saja nak story...
sekian terima kasih.....




aku sakit peruttttt!!!
nak salahkan sape.?
dia carmila dan dia Syida .

4 comments:

rATu kEBaYA said...

dek.. ni kat tasik ye.. aduhai lama tak g sanalah... dulu masa bujang selalu gak joging kat sana

Zezebel said...

aik? salah makan ke?
mudah-mudahan perut tu cepat ok ye..

Peri PiA said...

dah lame tak BERKEDAI KOPI :),nice place

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

kt org pn dah lame x pegi... nie pn tetiba jer rasa dah boring mkn kat cafe opis... nasi goreng melayu nyer sedap, tapi byk minyak la.. tercurah minyak kot..!!! hehehe

~ Kedai Kopi Sec 4 Shah Alam ~

Entry nie aku sambung dari blog carmila... pic nie same yerr, jgn pengsan plak......
mkn sedap!!! tapi skrg nie aku sakit perut......
itu saja nak story...
sekian terima kasih.....




aku sakit peruttttt!!!
nak salahkan sape.?
dia carmila dan dia Syida .