Monday, November 8, 2010

~ Kenapa Mesti Dia ~

geram je pagi2 bile nampak kereta dia.... mcm nak marah jer...
sblm nie aku penah story pasal mamat nie... aku gelar mamat spende...(jahat x?)..
pagi tadi aku lalu atas dataran tuh.. dari jauh aku dah perasan kreta dia...
than aku selangkan kereta aku beberapa biji.. coz nan dia poyo...
yang x best nya bila sampai satu tahap semua kereta depan aku tu terus ke kiri...
aku pn terpaksa lah ikut belakang dia... mula lah dia bawak kereta membabi buta.. potong sane sini... melantun2 tuh...nmpk sangat weii.. aku x folow dekat pn!!, biar je tgo gelagat dia.
bila sampai dah masuk bangunan, dia tgok kot kreta aku x de lagi kat belakang dia, bole plak dia bawak slow, mcm gear 1 x tukar2 tuh.. slow mcm org sengal ubi tu(kate faizmaskam).. naik antu aku dibuatnya.. dah lah hot chat pagi tadi"sabar2 ku hilang sabar"... tadi laju sanagt, nie slow plak..dia buat x tau jer... dia tgh uji aku tuh...
dia x penat ke hafal no kereta org, cam kereta org.. patut la x kawen lagiii.. sbb mamat nie poyo.. sengal vs poyosss.... kwn2 semua jgn lah jadi mcm nie ye... pempuan mcm aku x suke ok.. dengan pempuan nak tunjuk terror... tggu aku beli EVO10 nanti baru dia tau...nak jugak kan..
p/s: pandu cermat jiwa selamat.. anda mampu mengubahnya....

2 comments:

Amni said...

mana tau dia tak kawen lagi? hahaha... dah kenal lama ka ni..=P

mEiZ SHA said...

hehehhe
relax ar..bia dia buat
jgn kite buat sama suda..:)

~ Kenapa Mesti Dia ~

geram je pagi2 bile nampak kereta dia.... mcm nak marah jer...
sblm nie aku penah story pasal mamat nie... aku gelar mamat spende...(jahat x?)..
pagi tadi aku lalu atas dataran tuh.. dari jauh aku dah perasan kreta dia...
than aku selangkan kereta aku beberapa biji.. coz nan dia poyo...
yang x best nya bila sampai satu tahap semua kereta depan aku tu terus ke kiri...
aku pn terpaksa lah ikut belakang dia... mula lah dia bawak kereta membabi buta.. potong sane sini... melantun2 tuh...nmpk sangat weii.. aku x folow dekat pn!!, biar je tgo gelagat dia.
bila sampai dah masuk bangunan, dia tgok kot kreta aku x de lagi kat belakang dia, bole plak dia bawak slow, mcm gear 1 x tukar2 tuh.. slow mcm org sengal ubi tu(kate faizmaskam).. naik antu aku dibuatnya.. dah lah hot chat pagi tadi"sabar2 ku hilang sabar"... tadi laju sanagt, nie slow plak..dia buat x tau jer... dia tgh uji aku tuh...
dia x penat ke hafal no kereta org, cam kereta org.. patut la x kawen lagiii.. sbb mamat nie poyo.. sengal vs poyosss.... kwn2 semua jgn lah jadi mcm nie ye... pempuan mcm aku x suke ok.. dengan pempuan nak tunjuk terror... tggu aku beli EVO10 nanti baru dia tau...nak jugak kan..
p/s: pandu cermat jiwa selamat.. anda mampu mengubahnya....