Monday, November 2, 2009

~ Happy Belated Brithday ~

.::OPSsss!!!::.
saya maluuuu pg tadi... sbb sy rasa,sy sorang je yang tak ingat besday bos semalammm..... sorry k... bossss... kita org nak wish "happy belated brithday" tuk bos.... semoga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu....
FROM: merry,along N syida....

2 comments:

keem...... Jalanku masih panjang said...

bos tak igt pun birthday ko.. tak yah igt birthday boss tu.. hahaha.. hasut lak aku.. hahahha

Luv like this.... said...

opss..sape Merry tu??cam name orang kurang siuman kt klg tu jek..:)weeeee

P/S:Merry tu ko kan??klu bkn sori eh

~ Happy Belated Brithday ~

.::OPSsss!!!::.
saya maluuuu pg tadi... sbb sy rasa,sy sorang je yang tak ingat besday bos semalammm..... sorry k... bossss... kita org nak wish "happy belated brithday" tuk bos.... semoga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu....
FROM: merry,along N syida....